Policia e Kosovës ka njoftuar se një femër është ngacmuar seksualisht katër vite radhazi nga një person, në Prishtinë.

Rasti për policinë e ka bere të ditu" />

Për katër vite ngacmohet seksualisht një femër në Prishtinë

Për katër vite ngacmohet seksualisht një femër në Prishtinë

Policia e Kosovës ka njoftuar se një femër është ngacmuar seksualisht katër vite radhazi nga një person, në Prishtinë.

Rasti për policinë e ka bere të ditur vetë ankuesja femër e cila në prezencën e prindit e saj ka deklaruar se i dyshuari mashkull e ngacmon seksualisht atë qe katër vjet radhazi.

Është njoftuar prokurori dhe me urdhër të tij rasti hetohet në procedurë të rregullt./Insajderi.com