Përkrahje e fuqishme në Skënderaj për Bekim Haxhiun

Përkrahje e fuqishme në Skënderaj për Bekim Haxhiun

Bekim Haxhiu sot kishte një varg aktivitetesh në gjithë Kosovën, të cilat i përmbylli me 4 takime në Skënderaj, një në zyrën e tij me disa shokë, ndërsa e vazhdoi me fshatrat Baks, Klinë dhe Kuqicë.

Haxhiu i falënderon për mbështetjen që po e gjen në fshatrat e Skënderajt.

Ky është postimi i tij në facebook : “Vazhdojmë me prezentimin e programit politik fitues të Partisë Demokratike të Kosovës dhe kryeministrit në ardhje z. Kadri Veseli.

Përkrahje kudo në takimet e sotme në çdo lagje në Skënderaj, në fshatrat Baks, Klinë e Epërme dhe Kuqicë, pjesëmarrja e madhe e qytetarëve është grantues për fitoren bindëse te PDK-së.