Përmirësohet moti

Përmirësohet moti

Të enjtën do të ndodhë përmirësimi i kushteve atmosferike sipas, Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës.

Temperaturat minimale parashihet të jenë nga 15-17 gradë Celsius, ndërsa temperaturat maksimalet parashihen të lëvizin ndërmjet 24-27 gradë Celsius.

Do të ketë erë nga drejtimet e ndryshme, por më i theksuar do të jetë drejtimi i veriperëndimit, shpejtësia e së cilës herë-herë mundë të arrijë mbi 17m/s.

Kushtet biometeorologjike nuk do të jenë të mira, për shkak të luhatjeve, amplitudave në fushat barike dhe indeksit UV i cili në orët me diell do të jetë i lartë. /Insajderi.com/