Përplasja e Gjinit dhe Kusari-Lilës për pasuri

Përplasja e Gjinit dhe Kusari-Lilës për pasuri

Në mesin e kritikave ndaj njëri tjetrit mes dy kandidatëve për të parin e Gjakovës Mimoza Kusarit dhe Ardian Gjinit, ky i fundit po kritikohet për pasuri të cilën sipas Kusarit, nuk e din askush se nga e bëri gjithë atë pasuri, nder të tjerash Gjini i thotë Kusarit: “Qeky Aridan Gjini nuk e ka marrë asnjë shibel askund”

Kandidati i AAK-së i cilëson shpifje të gjitha ato kritika që po i behën drejt tij. Sipas tij Gjakova për këto katër vjet qeverisje pa vetëm fjalë, vetëm paraqitje e aspak pune.

“Për plot katër vite ka zgjatur përfundimi i një funtane”, tha Gjini.