Pesë kandidatët më të votuar të LDK-së në Pejë

Pesë kandidatët më të votuar të LDK-së në Pejë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka përfunduar numërimin e të gjitha votave të rregullta, ku deri më tash sipas rezultateve Lëvizja Vetëvendosje është e para, e dyta Lidhja Demokratike e Kosovës dhe e treta Partia Demokratike e Kosovës.

E votat e kandidatëve për deputetë, tashmë veç se kanë filluar të bëhen të ditura ndonëse ende jo zyrtarisht.

Në listën e komunës Pejës me numrin më të madh të votave është kandidatja e kësaj partie për kryeministre Vjosa Osmani me gjithsejtë 12 mijë e 671 vota.

Menjëherë pas saj i dyti me numrin më të madh të votave është Kujtim Shala me 7 mijë e 537 vota.

Pasatja radhiten Shkumbin Gashi me 3 mijë e 948 vota, Brahim Selimaj me 2 mijë e 880 vota, Suzana Muriqi me 2 mijë e 679 vota, Faik Zekaj me 2 mijë 668 vota.