Pesë më të votuarit nga 15 deputetët e zgjedhur të LDK-së

Pesë më të votuarit nga 15 deputetët e zgjedhur të LDK-së

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur sot rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve 14 të shkurtit 2021.

Nga numërimi i të gjitha votave, Lidhja Demokratike e Kosovës e cila renditet si partia e tretë fituese ka marrë 12.64 për qind të votave.

Nga kandidatët për deputetë, pesë më të votuar nga LDK-ja sipas rezultateve përfundimtare të KQZ-së janë:

Avdullah Hoti me 69.640 vota, Kujtim Shala 32.700 vota, Lumir Abdixhiku 25.264, Anton Quni 14.840 dhe Armend Zemaj me 13.798 vota.

Më poshtë keni listën e plotë me numër të votave të 15 deputetëve të LDK-së.