Mbrëmë në Shqipëria janë regjistruar pesë lëkundje të lehta tërmetesh pa asnjëlloj shqetësimi për banesat apo banorët.
Statistikat i " />

Pesë tërmete gjatë natës në Shqipëri

Mbrëmë në Shqipëria janë regjistruar pesë lëkundje të lehta tërmetesh pa asnjëlloj shqetësimi për banesat apo banorët.

Statistikat i ka publikuar IGJEUM, dhe këtë janë paslekundjet e tërmetit që ra më 26 nëntor të vitit të kaluar.

Lëkundjet kanë qeë në Laç, Krujë apo edhe Kukës.