Pesë vdekje tjera në Maqedoni rezultat i Coronavirusit

Edhe pesë raste tjera me Coronavirus janë regjistruar në Maqedoninë e Veriut.

Pesë vdekje tjera në Maqedoni rezultat i Coronavirusit

Në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar 102 raste të reja me Coronavirus.

Pesë persona kanë ndëruar jetë, një pacient nga Shkupi, një pacient nga Kërçova, një pacient nga Kumanova, një pacient nga Prilepi dhe një pacient nga Shtipi.

Më së shumti raste ka pasur në Shkup gjithsej 49.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 10315, numri i pacientëve të shëruar është 5663, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 4181. /Insajderi.com/