Polici i plagosur në Veri dërgohet në Gjakovë

Polici i plagosur në Veri dërgohet në Gjakovë

Njëri nga policët e Kosovës i cili është plagosur në kofshë në aksionin e sotëm në veri të Mitrovicës  është duke u dërguar për tretman në Spitalin e Rajonal të Gjakovës.

“Me kërkesë të familjarëve është dërguar për tretman mjekësor në Gjakovë”, ka thënë specialisti i kirurgjisë në spitalin e Mitrovicës, Vehbi Leku.

Leku ka treguar se ju ka dhënë ndihmë të gjithëve dhe për momentin nga ngjarjet e mëngjesit i kemi vetëm katër të lënduar të gjithë jashtë rrezikut për jetë.

  Indoks të dielën ka shfaqur dokumentarin “Mafiozi Shqiptar”, ku është zbuluar një anë krejt të pa njohur e “Currit”, lidhjet e të cilit nuk përfundojnë vetëm te mafia në Çeki, e politika në Kosovë, por shkojnë deri te njerëz që janë partnerë biznesi me oligarkë të rrethit të afërt të Vlladimir Putinit.