Polici parkon veturën në trotuar

Polici parkon veturën në trotuar

Një polic i paemëruar ka ndaluar veturën afër Urës së Gurit, që ndodhet në qendër të qytetit të Pejës, teksa në afërsi ndodhej parkingu.

Meqenëse vetura ndodhej në një hapësirë të papërshtatshme, trafiku nuk ka mundur të qarkullonte si duhet për një kohë mjaft të gjatë, transmeton Telegrafi.

Sipas të pranishmëve, polici ka qenë duke kryer disa obligime personale dhe nuk kishte ndonjë emergjencë.