Policia thotë se ka gjetur koktej molotovi në tendat e protestuesve

Policia thotë se ka gjetur koktej molotovi në tendat e protestuesve

Policia e Kosovës ka lëshuar një komunikatë për media nëpërmjet të cilës bënë të ditur se gjatë heqjes së tendave të vendosura para Qeverisë, janë gjetur shishe me koktel molotovi.

“Referuar informacioneve të pranuara nga tereni është verifikuar se tri lokacionet ku janë gjetur dhe konfiskuar nga policia sasia e mjeteve të dyshuara, (6) çanta me (39) shishe koktej molotovi dhe (38) copë shishe me ngjyrë”, thuhet në komuniaktën e Policisë.