Presidenti Meta viziton Medvegjën

25.11.2017 13:04
Presidenti Meta viziton Medvegjën

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, do ta vizitojë Medvegjën më 3 dhe 4 dhjetor.

Meta do të takohet me përfaqësuesit politikë të shqiptarëve, si dhe me kryetarin e Medvegjës, Nebojsha Arsiq.