Prishtina po degradohet nën qeverisjen e Shpend Ahmetit thotë Gazetari Kupina

Prishtina po degradohet nën qeverisjen e Shpend Ahmetit thotë Gazetari Kupina

Gazetari dhe redaktori i ”Koha Ditore” Bekim Kupina ka dhënë një intervistë për Indoks.

Në intervistën e tij për dokumentarin “Shpendi me duar n’xhepa” ai vlerëson se Prishtina po degradohet më shumë nën qeverisjen e Shpend Ahmetit të PSD-së.

Për më shumë, intervistën e plotë mund ta shikoni KËTU!

Këtu e gjeni dokumentarin “Shpendi me duar n’xhepa”