“I pritet koka” në një aksident, mjekët ia ngjitin kokën fëmijës 16 muajsh

“I pritet koka” në një aksident, mjekët ia ngjitin kokën fëmijës 16 muajsh

Një ndërhyrje kirugjikale shokuese është bërë në Australi ku pas një aksidenti të frikshëm të voglit Jackson Tailer iu thyen vëretbra e parë dhe e dytë dhe qafa nuk ishte më e ngjitur me shpinën.

Vogëlushi pësoi një aksident bashkë me nënën dhe motrën e tij të vogël. Ai si pasojë përfundoj me një prerje të vogël të kokës që shkaktoi shkëputjen e qafës nga shtylla kurizore duke rrezikuar jetën e tij./In TV