Pritje deri në 40 minuta, kjo është gjendja nëpër pikat kufitare

Pritje deri në 40 minuta, kjo është gjendja nëpër pikat kufitare

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar njoftoi të martën në mëngjes se pritjet për të dalë nga Kosova në pikën kufitare Mërdarë janë 30-40 minuta.

Në pikën kufitare Dheu i Bardhë pritjet janë 15-20 minuta.

Ndërsa, për të dalë nga Kosova përmes Vërmicës dhe Jarinjes duhet të prisni 5-10 minuta.

Në pikat tjera kufitare për ta lëshuar Kosovën s’ju duhet të prisni më shumë se 5 minuta.

Ndërkaq, për të hyrë në Kosovë, në të gjitha pikat kufitare pritjet janë 3-5 minuta./Insajderi.com