Profesori universitar ironizon me masat e Qeverisë: Covidi kosovocentrik i infekton veç ata brenda Kosovës

Profesori universitar ironizon me masat e Qeverisë: Covidi kosovocentrik i infekton veç ata brenda Kosovës

Profesori universitar i Filozofisë, Blerim Latifi, ka ironizuar me masat e fundit anti-Covid të vendosura nga Qeveria e Kosovës.

Ai tha se është paraqitur një  motacion i ri i virusit , të cilin mjekët kanë vendosur ta emërtojnë si  “Covidi kosovocentrik” për qytetarët që po kalojnë vikendin në Shqipëri, ndërsa po infektohen ata që po qëndrojnë në Kosovë.

“A e morët vesh, covidi kish pësu një mutacion të ri. Këtë mjekët kishin vendosur ta quajnë “Covidi kosovocentrik”, sepse po i infektojke njerëzit veç brenda territorit të Kosovës dhe sapo i infektuari del jashtë Kosovës ky virus i ri po e humbiste fuqinë për t’u përhapur”, ka shkruar Latifi në Facebook.

Raportohet se 20 mijë qytetarë kanë kaluar kufirin me Shqipërinë gjatë ditëve të fundit.

Ky fluks i madh i turistëve kosovarë në Shqipëri ka ardhur në kohën kur Qeveria e Kosovës ka vendosur masa më rigoroze anti-COVID. /Insajderi.com

A e morët vesh, covidi kish pësu një mutacion të ri. Këtë mjekët kishin vendosur ta quajnë “Covidi kosovocentrik”, sepse…

Posted by Blerim Latifi on Sunday, 11 April 2021