Prokurori i Gjilanit blen viagra online, kërkon t’i dërgohet në Prokurori

Prokurori i Gjilanit blen viagra online, kërkon t’i dërgohet në Prokurori

Faqet online, për shitjen e produkteve të ndryshme janë bërë ‘pre’, e personave publik dhe atyre që bartin poste të larta në institucione publike.

Një koment publik në rrjetin social Facebook, vjen nga prokurori i Prokurorisë së Gjilanit Esat Ademi,  i cili porositë viagra, në këtë faqe e cila shet këso produkte, shkruan Insajderi.

Ai në koment, e ka dërguar edhe numrin e telefonit ndërsa adresën e dërgimit të kësaj porosie e ka dhënë për tek vendi i punës që është Prokuroria Themelore e Gjilanit./ Insajderi.com