Protesta e ardhshme e opozitës mbahet në mbrëmje

Protesta e ardhshme e opozitës mbahet në mbrëmje

Opozita shqiptare ka njoftuar se protesta e ardhshme kundër qeverisë së vendit, do të mbahet 25 maj nga ora 19:00.

Vendimi është marr sot në mbledhjen e kryesisë së Partisë Demokratike.

Kjo protestë është thirru pas protestës së shtunës, në të cilën pati dhunë, pasi u hodhën koktej molotovi drejtë objekteve shtetërore, ndërsa pati edhe ndërhyrje të policisë. Kurse protesta e së hënës ka kaluar pa ekcese, pati vetëm defilime dhe thirrje për dorëheqje të Qeverisë Rama.