Protestë: Shtesat 300 euro për stafin mjekësor

Protestë: Shtesat 300 euro për stafin mjekësor

Personali mbështetës i Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës do të protestojnë.

Arsyeja e protestave është mos marrja e 300 euro shtesa të premtuara nga Qeveria.

Protesta do të fillojë në ora 10:00 të mëngjesit, njofton Insajderi.

Në personelin mbështetës hynë administrata, recepcionistët, vozitësit e autoambolancave, sigurimi, servirët e ushqimit, bocmenat, shërbimet teknike, pastruesit. /Insajderi.com