Protestë te tuneli i Kalimashit kundër taksës rrogore

Protestë te tuneli i Kalimashit kundër taksës rrogore

Sot para tunelit të Kalimashit protestohet kundër vendosjes së taksës rrugore.

Protesta është thirrur nga aktivistë dhe qytetarë të Kukësit, të cilët përmes protestës kërkojnë heqjen e taksës rrugore.

“Ora 11:30 te tuneli i Kalimashit, mbahet protestë qytetare, pa ndikime partiake, për t’i thënë ndal taksimit të padrejtë të Rrugës së Kombit”, thuhet në njoftim.