Protestojnë punëtorët teknikë të disa shkollave në Prishtinë

10.11.2017 08:22
Protestojnë punëtorët teknikë të disa shkollave në Prishtinë

Punëtorët teknik të disa shkollave të Prishtinës do të protestojnë sot para komunës së Prishtinës për mos pagesën e pagës.

Kështu ka njoftuar Sindikata e Pavarur e Ekonomisë së Vogël dhe Zejtarisë së Kosovës, sipas së cilës protesta fillon në ora 11:00.