Provokonte nga arratia, arrestohet Vezir Haziraj, personi që therri me thikë 17 vjeçaren

Provokonte nga arratia, arrestohet Vezir Haziraj, personi që therri me thikë 17 vjeçaren

Kishin kaluar më shumë se dy javë, që i riu Vezir Haziraj kishte ther me thikë të dashurën e tij 17-vjecare. Për këtë rast, ai ishte në arrati dhe nuk kapej nga Policia. Por, pas kësaj periudhe, Haziraj është arrestua nga Policia e Kosovës.

Haziraj kishte ther me thikë 17-vjeçaren Mujaj. Ajo është tash e sa javë në Intenzivë

Pas dy javësh prej kur ka ndodhur ngjarja, Policia e Kosovës ka arritur ta arrestoj 21-vjecari, Vezir Haziraj i cili kishte therr me thikë, të dashurën e tij Majlinda Mujaj.

I dyshuari ishte arratisur menjëherë pas kryerjes së veprës penale, mirëpo po i njëjti tallej me Policinë përmes rrjeteve sociale.

Haziraj, kishte thirrur me thikë 17 vjecaren, e cila nga plagët e marra kishte përfunduar në Klinikën Intenzive, ku për 9 ditë qëndroi në gjendje kome.

Mirëpo, derisa ishte i i lirë Haziraj, Familja e të dëmtuarës ndiheshin të kërcënuar.

Sipas babait te Majlindës, i akuzuari kishte kohë që po kërcenontë vajzën e tij.

Ndërkohë që babi i të akuzuarit arsyetonte sjelljen e të birit duke thënë se ai kishte probleme që nga mosha 16 vjecare me drogën.

FRONTAL mësoi se kjo nuk ishte hera e parë që 21 vjeçari, Vezir Haziraj, po përballej me drejtësinë.

Përvec dënimit prej tre muajsh burgin për vjedhje, Haziraj kishte qenë i akuzuar për tri therrje të tjera me thikë, dhe ka 73 lendë në polici, për të cilat i dyshuari kishte zgjedhur të krenohej në rrjetet sociale.

Ai kishte postuar fotografi me armë duke pozuar mbi veturë të policisë.

I dyshuari, pasi është kapur nga policia, në bazë të vendimit të lëshuar nga prokurori i shtetit, është dërguar në mbajtje.

Me rastin e kësaj vepre janë duke u marrë hetimet rajonale në bashkëpunim të plotë me prokurorin e çështjes.