Pse deçanasit thirren mes vete ‘ku je mar’ tigër’?!

Pse deçanasit thirren mes vete ‘ku je mar’ tigër’?!

Në Deçan, atje shumë të rinj përdorin një fjalë që është tani si shprehje e zakonshme.

Ndonëse në këtë qytet nuk shohim të tillë, deçanasit kanë një fjalë që shumë e përdorin: “Ku je mar’ tigër”.

Se kush janë persona që për herë të parë filluan ta quanin njëri-tjetrin “tigër” dhe çfarë simbolike ka, e kuptoni duke klikuar në videon e mëposhtme.

Storie më poshtë nga Klan Kosova.

ORA 7 – Pse deçanasit thirren mes vete "ku je mar' tigër"!? – Klan Kosova

TAGG SHOKUN TIGER 🙂 ORA 7 – Pse deçanasit thirren mes vete "ku je mar' tigër"!? – Klan Kosova Mëngjesin e sotëm në Klan Kosova e nisëm nga Deçani nga ku gazetari Milot Hasimja, na flet më shumë rreth tigrave. Ndonëse në këtë qytet nuk shohim të tillë, deçanasit kanë një fjalë që shumë e përdorin "Ku je mar' tigër". Se kush janë persona që për herë të parë filluan ta quanin njëri tjetrin si "tigër" dhe çfarë simbolike ka ju tregon vetëm përmes rrëfimit

Gepostet von Ora Shtate nê Klan Kosova am Mittwoch, 22. Januar 2020