Pse kishte ndërprerje të energjisë elektrike në Prishtinë?

Pse kishte ndërprerje të energjisë elektrike në Prishtinë?

Në disa lagje të Prishtinës ka pasur ndërprerje të energjisë elektrike.

KEDS ka bërë të ditur se pengesat në furnizim me energji elektrike në Prishtinë, përkatësisht në Bregun e Diellit, janë si pasojë e rritjes së konsumit.

“Ekipet profesionale të KEDS dhe KOSTT aktualisht janë duke e analizuar situatën dhe po konsultohen për zgjidhjen sa më të shpejtë të situatës. Për më tepër ju lutemi që për këtë çështje të kontaktoni KEDS”, thuhet në njoftim. /Insajderi.com