PZAP çon në rinumërim 134 vendvotime

PZAP çon në rinumërim 134 vendvotime

Paneli për Ankesa dhe Parashtresa ka urdhëruar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve të rinumërohen 134 vendvotime.

Ky vendim sipas PZAP-së, është marrë pas apeleve të paraqitura nga kandidatët për deputet te subjekteve politike.

“Rezultati që del nga rinumërimi i këtyre vendvotimeve do të përfshihet në rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve”, thuhet në njoftimin e tyre.

Paneli nuk ka treguar se cilat vendvotime do rinumërohen dhe nuk ka treguar nëse votat që do rinumërohen janë të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës./Insajderi.com