Qëndrimi i AKR-së rreth kërkesës për zhbërjen e Gjykatës Speciale

Qëndrimi i AKR-së rreth kërkesës për zhbërjen e Gjykatës Speciale

Nënkryetari i AKR-së, Agim Bahtiri, kërkon distancim të deputetëve të Kuvendit të Kosovës, nga iniciativa për shfuqizimin e Speciales, kjo na izolon nga bota

“Iniciativa për shfuqizimin e ligjit për Gjykatën Speciale është veprim shumë i dëmshëm, që do ta izolonte Kosovën nga bota. Porosia e ambasadorit amerikan, përfaqësuesve të BE-së dhe ambasadorëve tjerë të shteteve mike të Kosovës, tregon se nuk mund të luhet me fatin e dy milionë qytetarëve të Republikës së Kosovës. Ju bëjë apel gjithë deputetëve që të distancohen nga kjo inciativë, e cila mund të na kthej njëzetë vite prapa”, ka shkruar ai në profilin e tij në Facebook.