Qeveria emëron dy borde të përkohshme

Qeveria emëron dy borde të përkohshme

Të mërkurën është mbajtur mbledhja e radhës e Qeverisë në Detyrë në të cilën janë emëruar dy borde të përkohshme, njofton Insajderi.

Bëhet fjalë për Bordin e Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike “KRU Mitrovica SH.A dhe Bordin e Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike ‘KRU Gjakova”.

Anëtarë te përkohshëm të “KRU Mitrovica” do të jenë:

Bahri Kalludra, drejtor, kryesues;
Destan Rrahmani, drejtorë, anëtar;
Riza Shala, drejtor, anëtar;
Besim Shyti, drejtor, anëtar.

Ndërsa Bordi ‘KRU Gjakova”, do të përbëhet nga:

Burim Shala, drejtor, kryesues;
Mirsad Duraku, drejtor, anëtar;
Vilson Dura, drejtor, anëtar;
Gardalin Shtavica, drejtor, anëtar. /Insajderi.com