Qeveria emëron edhe një zëvendësministër

Qeveria emëron edhe një zëvendësministër

Qeveria e Kosovës ka emëruar edhe një zëvendësministër të ri.

Ai është Besnik Berisha dhe do të jetë zv.ministër në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale.

Numri i zëvendësministrave është afër 80.