Qeveria është futur në luks, cila është zgjidhja kundër këtij fenomeni?

Qeveria është futur në luks, cila është zgjidhja kundër këtij fenomeni?

Deputeti i Kuvendit, Driton Selmanaj, ka thënë se mos kontrollimi i zhavtjes publike duhet të ndalohet dhe ka rekomanduar një zgjidhje.

Se cila është ajo zgjidhje  e gjeni në dokumentar.

Dokumentarin e plotë mund ta gjeni këtu.

InDoks në këtë emision do të sjell faktet për rritjen e luksit në nivele abuzive të një qeverie që menaxhon me një buxhet prej 1.8 miliardë eurosh të një populli të varfër. Ku shpenzohet ky buxhet? Sa janë shpenzime luksi? Sa keqpërdorime e sa të përdorura me vend?.