Qeveria Kurti publikon planin qeverisës

Qeveria Kurti publikon planin qeverisës

Qeveria Kurti ka publikuar programin katër vjeçar të qeverisjes, njofton Insajderi.

Aty përmendet menaxhimi i pandemisë COVID-19 si dhe dialogu me Serbinë

Po ashtu skemat sociale si dhe rritja e buxhetit për Ministrinë e Mbrojtjes janë dy komponentët ndër më kryesore të këtij plani.

Opozita e përbërë nga Partia Demokratike e Kosovës, Lidhja Demokratike e Kosovës si dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, kanë kritikuar Qeverinë Kurti që po qeverisë pa asnjë plan. /Insajderi.com

Linku ku mund ta lexoni programin e Qeverisë 2021-2015.

Programi legjislativ 2021.