Qindra qytetarë janë mbledhur për të nderuar presidentin historik të SHBA-ve

Qindra qytetarë janë mbledhur për të nderuar presidentin historik të SHBA-ve

Është ngjarja më e rëndësishe në Kosovë. Sot janë bërë 20 vite që ndërhyrja e NATO-s, mundësoi lirinë e kosovarëve.

Në këtë ceremoni përpos personaliteteve të rëndësishme, po marrin pjesë edhe qindra qytetarë.

Ata janë mbledhur në sheshin ‘Skenderbeu’ për të shikuar nga afër këtë ceremoni.

Liderë institucional dhe figura tjera të rëndësishme pritet të mbajnë fjalë rasti.