“Qiproja nuk do ta njohë Kosovën”

“Qiproja nuk do ta njohë Kosovën”

Ministri serb i Punëve të Jashtme Ivica Daçiq dhe shefi i diplomacisë qipriote Nikos Hristodulidis janë takuar sot në NIkozi dhe kanë biseduar për marrëdhëniet ndërmjet dy vendeve, njofton “blic” i Beogradit.

Sipas këtij portali, përcjell Koha.net, Daçiq e ka informuar kolegun qipriot për dialogun ndërmjet Serbisë e Kosovës, ndërsa Hristodulidis e njoftoi shefin e diplomacisë serbe lidhue em problemin qipriot.

Ministri Hristodulidis ka përsëritur se “Qiproja kurrë nuk do ta njohë pavarësinë e Kosovës”.