Fëmija me probleme mentale rrahet midis Prishtinës (VIDEO)

Fëmija me probleme mentale rrahet midis Prishtinës (VIDEO)

Një video të cilën e ka siguruar Insajderi shpërfaqë një veprim të tmerrshëm që ka ndodhur midis qendrës së Prishtinës.

Në këtë video shihet sesi një qytetar në Sheshin Zahir Pajaziti rrah një fëmijë i cili është i pastrehë dhe ka probleme mentale.

Siç shihet në video askush nga qytetarët nuk reagon ndaj kësaj sjellje.