Rama i shkruan kancelarit austriak për sulmin terrorist

Rama i shkruan kancelarit austriak për sulmin terrorist

Kryeministri shqiptar, Edi Rama, i ka shkruar kancelarit austriak, Sebastian Kurz, për sulmin terrorist të së hënës në Austri.

“Zemërthyer nga sulmi terrorist në Vjenë që është edhe më shumë sot zemra e Evropës sonë”, thuhet ndër tjerash në letrën e Ramës.

Po ashtu, ai tha se “Mendimet dhe lutjet tona janë me viktimat dhe familjet e tyre”.

“Vlerat tona të përbashkëta do të jenë gjithmonë më të forta se çdo ekstremizëm i dhunshëm”, ka shtuar kryeministri Rama.

“Ne qëndrojmë të vendosur me Austrinë”, ka përfunduar Rama. /Insajderi.com