Rama me paralajmërim të ri rreth vaksinimit anti-COVID

Rama me paralajmërim të ri rreth vaksinimit anti-COVID

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka paralajmëruar rritjen e sasive të vaksinave në këtë vend, transmeton Insajderi.

Me anë të një shkrimi në Facebook, Rama thotë se është optimist për rritjen e numrit të vaksinimeve.

“140 shtete, ndër të cilat edhe shtete të rajonit tonë, nuk kanë marrë ende asnjë doze vaksine, ndërkohë që ne vazhdojmë vaksinimin e bluzave të bardha dhe të të moshuarve në shtëpitë e kujdesit shtetëror, si edhe personelit në shërbim të tyre”, ka shkruar ai.

“Brenda marsit do jetë vaksinuar çdo mjek e infermier, si edhe do jemi duke vijuar vaksinimin e +80 vjeçarëve, ndërkohë që jemi optimistë për marrjen njëkohësisht të sasive të tjera për të rritur numrin e vaksinimeve”, ka shkruar Rama. /Insajderi.com