Reagimi i Dedës për njohjen e re të Kosovës

Reagimi i Dedës për njohjen e re të Kosovës

Deputeti në kuvendin e Kosovës, nga Alternative, Ilir Deda e ka konsideruar si shumë të rëndësishme njohjen e re të pavarësisë së Kosovës nga Madagaskarit.

Sipas tij, njohja nga ky vend është me rëndësi për shkak të propagandës së ministrit serb, Ivica Daçiq.

“Njohja e shtetit tonë nga Madagaskari është shumë e rëndësishme edhe në diskreditimin e propagandës së Daçiqit, dhe është goditje e fortë strategjisë së Qeverisë së Serbisë për dobësimin e pavarësisë së Kosovës”, ka shkruar Deda në Facebook./Insajderi.com