Redaktorja e Deutsche Welle për Albin Kurtin: Ujk me veshje të deles

Redaktorja e Deutsche Welle për Albin Kurtin: Ujk me veshje të deles

Me Ramush Haradinaj si kryeministër do të jetë e vështirë për të kryer dialogun tashmë të vështirë në mes të Beogradit dhe Prishtinës, si dhe kreu i Vetëvendosjes Albin Kurti është “ujku me veshje të deles” tha redaktorja e “Deutsche Welle” Adelhajd Fajlke në analizën e saj për situatën në Kosovë pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të djeshme.

“Realiteti në Kosovë është, të pëlqeu apo jo: nacionalistët, radikalët, të frustruarit… me potencial për organizimin e strukturave në Kosovë. Si dhe ata që fituan në zgjedhje: koalicione që nuk janë të gatshme për kompromis”.