Reja e rrah vjehrrën në Prizren

Reja e rrah vjehrrën në Prizren

Një grua nga Prizreni ka raportuar se nusja e djalit të saj e ka shtyrë dhe e ka rrëzuar në tokë.

Sipas saj kjo ka ndodhur për shkaqe të panjohura.

Viktimës i është ofruar tretman mjekësor, ndërsa e dyshuara është larguar në drejtim të panjohur.