Rektori takohet me ministren e Kulturës për zbatimin e programit për bursa që mundësojnë studime në universitete të BE-së

Rektori takohet me ministren e Kulturës për zbatimin e programit për bursa që mundësojnë studime në universitete të BE-së

Rektori i Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema do të takohet me ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, nënshkrimin e marrëveshjes për bursa.

Kjo marrëveshje është zbatim i programit të bursave që do t’ju mundësonte studentëve kosovarë bursa për të studiuar nëpër Universitete të Bashkimit Evropian.

Takimi është paraparë të ndodhë në ora 10:00 të së martës. /Insajderi.com