Reshjet e shiut – Përmbytet Gjakova

Reshjet e shiut – Përmbytet Gjakova

Të reshurat e fundit të shiut kanë shkaktuar përmbytje në komunën e Gjakovës.

Në fotografitë e dërguara në redaksinë e Klan Kosovës janë përmbytur disa lagje si: “Blloku i Ri”, rruga” Gjergj Fishta” dhe pjesa te segmenti i sapo ndërtuar i lumit Krena.

Sipas zëdhënësit të AKR-së në Gjakovë, Ali Tafarshiku, vërshimet te lumi Krena janë bërë si pasojë e punimeve që janë bërë dhe pakujdesisë gjatë ndërtimit të shtratit ndaj gypave të ujërave të zeza.