​ Deputeti i lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi, ka thënë se rasti i vrasjes së Zahir Pajazitit. Hakif Zejnullahut dhe Edmond Hoxhës do të duhej të hetohej sot nga autoritete" />

Rexhep Selimi kërkon hetim për vrasjen e Zahir Pajazitit

Rexhep Selimi kërkon hetim për vrasjen e Zahir Pajazitit

​ Deputeti i lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi, ka thënë se rasti i vrasjes së Zahir Pajazitit. Hakif Zejnullahut dhe Edmond Hoxhës do të duhej të hetohej sot nga autoritetet e Kosovës.

“Kosova sot do të duhej që t’i kthehej atij rasti dhe të hetonte se si ka ndodhur ngjarja. Kosova sot do të duhej të kishte mekanizamt e duhur për të parë se çka ka ndodhur. Kjo për të mos u lënë vend hamendësimeve. Lëndë ka”, ka thënë ai në  RTK