Rezultatet e exit-poll: Dy gratë që prijnë në dy komuna

Rezultatet e exit-poll: Dy gratë që prijnë në dy komuna

Dy gra për kandidate për kryetare kanë dalë të parat në dy Gjakovë dhe në Gjilan, tregojnë rezultatet e exit-pollit.

Sipas exit-pollit të realizuar nga Klan Kosova, Valdete Idrizi ka dalë e para në Komunën e Mitrovicës, duke arritur të fitojë – sipas exit-pollit – mbi 35 për qind të votave.

Ndërkaq, në Komunën e Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila ka arritur të fitojë – sipas exit-pollit – mbi 38 për qind të votave.

Të dyja këto kandidate për kryetare do të shkojnë në balotazh në komunat përkatëse. /Insajderi.com