Rezultatet e zgjedhjeve në Drenicë

Rezultatet e zgjedhjeve në Drenicë

Në Skenderaj janë numëruar 90.12% të votave, përcjell Insajderi.

Partia Demokratike e Kosovës është e para me 72.54% apo 12.105 të votave.

E dyta është Lëvizja Vetëvendosje me 18.36% apo 3.063 të votave.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, 2.27% apo 295 vota.

Lidhja Demokratike e Kosovës 2.65% apo 442 vota.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës 1.77% apo 295 vota.

Në Drenas janë arritur 98.21% të votave.

Partia Demokratike e Kosovës ka arritur të marrë 64.03% të votave apo 13.390 vota.

Lëvizja Vetëvendosje e dyta me 24.14% apo 5.048 vota.

NISMA Socialdemokrate, 4.17 % apo 873 vota.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës 3.18% apo 665 vota dhe Lidhja Demokratike e Kosovës 3.15% apo 659 vota. /Insajderi.com