Rezultatet preliminare të DnV-së në Kamenicë: Ky është rezultati

Rezultatet preliminare të DnV-së në Kamenicë: Ky është rezultati

Vetëvendosje ka fituar rreth 34 për qind të votave në Komunën e Kamenicës dhe do të shkojë në balotazh me Lidhjen Demokratike të Kosovës (LDK), e cila ka dalë e dyta me mbi 25 për qind të votave të fituara, sipas Demokracisë në Veprim.

Organizata DnV ka numëruar një numër të konsiderueshëm të votave në këtë komunë, dhe ka dalë me kët rezultate.

Kamenica shkon në balotazh, e atje për herë parë Vetëvendosje prin e para.

Kandidat për kryetar i Vetëvendosjes në këtë komunë është Qendron Kastrati. /Insajderi.com