Rivarrosen dy dëshmorë, Xhemë Bajraktari dhe Azem Gjelaj

Rivarrosen dy dëshmorë, Xhemë Bajraktari dhe Azem Gjelaj

​Organizuar nën patronatin e kryeministrit Ramush Haradinaj, sot mbahet akademi përkujtimore dhe bëhet rivarrimi i dëshmorëve Xhemë Bajraktari dhe Azem Gjelaj.

Fillimisht, në ora 12:00 do të mbahet akademia përkujtimore në Teatrin e Qytetit “Istref Begolli” në Pejë.

Ndërsa, në ora 13:00 do të bëhet rivarrimi në Varrezat e Martirëve të qytetit të Pejës.