Romja 16 vjeçare ikën nga shtëpia dhe martohet

Romja 16 vjeçare ikën nga shtëpia dhe martohet

Një rome ka raportuar në polici se mbesa e saj nën moshën 16- vjeçare është larguar nga shtëpia dhe se ka dyshime që është martuar me një të dyshuar i komunitetit Rom.

Pas ankesës, policia e Kosovës i ka shoqëruar në stacion policor të dyshuarin dhe viktimën dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt.

Ky rast ka ndodhur në Gjakovë.