Rrah nënën, arrestohet i dyshuari

Rrah nënën, arrestohet i dyshuari

Policia raporton se në Gjakovë ka arrestuar të dyshuarin të nacionalitetit ashkali pasi që kishte sulmuar fizikisht nënën e tij.

Viktima është dërguar për tretman mjekësor dhe pas tretmanit mjekësor me dëshirën e saj është kthyer në shtëpinë e saj. Me vendim të prokurorit kujdestar, i dyshuari është ndaluar në mbajtje.