Rrëfimet ekskluzive të familjarëve dhe të afërmve të Albin Kurtit

Rrëfimet ekskluzive të familjarëve dhe të afërmve të Albin Kurtit

Morëm rrugën për të takuar personat që rrëfejnë për herë të parë fëmijërinë e Albin Kurtit, kësaj here nga vendi prej nga e ka prejardhjen ai, në fshatin Sukubinë të Malit të Zi.

-Çfarë kishte fiksim Albin Kurti?

-Pse e la lojën në gjysmë kur po luante me fëmijë?

-Cili ishte sporti dhe lënda që i pëlqente më së shumti kryeministrit në ardhje?

– Pse babi i tij nuk i ndihmoni në detyrat e matematikës?

Të gjitha këto do të mund t`i kuptoni në reportazhin e realizuar nga Insajderi në Sukubinë, Katërkolla e Ulqini.