“Rreth 800 mjek janë larguar nga Maqedonia e Veriut”

“Rreth 800  mjek janë larguar nga Maqedonia e Veriut”

Drejtori i Gazetës Koha, në Maqedoninë e Veriut, ka folur në një emision në lidhje me largimin e të rinjve dhe personelit të kualifikuar nga Maqedonia e Veriut, shkruan Gazeta Insajderi.

Ai ka vlerësuar se largimi i të rinjve por edhe i elitës është shqetësues në Maqedoninë e Veriut.

“Të dhënat tregojnë se numri i mjekëve pra personelit të kualifikuar janë diku 800 të larguar në 5-6 vitet e fundit”, është shprehur ai./ Insajderi.com

VIDEO