Rriten çmimet për festën e Kurban Bajramit

Rriten çmimet për festën e Kurban Bajramit

Qytetarët i janë msyer më të madhe tregut, aty ku blejnë zakonisht produktet ushqimore për festën e Kurban Bajramit.

Tregu i Gjelbër në Prishtinë u mbi popullua nga qytetarë të shumtë që po bënin blerjet për ketë festë.

Mirëpo ata po ankohen për ngitje të çmimeve të këtyre produkteve e që sipas tyre ndodh secilën herë kur ka festa.

Përveç çmimeve të larta një tjetër problematikë shqetësuese për qytetarët ishte dhe lëvizja pa kriter e makinave në mes të këtij tregu ,duke e bërë dhe më të rëndë blerjen për ta.(Tribuna Channel)